Referanser

Tusen takk for glimrende hjelp med gjennomføringen av konferansen «Progress in Radiology 2018».
Dere har fremstått 100% profesjonelle og har bidratt på alle vis med å løfte dette arrangementet; både den faglige delen og det kulturelle/sosiale programmet ble utformet og gjennomført til punkt og prikke – mye takket være dere.

Jeg vil også berømme dere for å gi rask respons på alle henvendelser underveis. Det har gjort det lettere å gjennomføre planleggingen og svare deltakerne på spørsmål de har hatt i forkant av konferansen.

Sponsorer og utstillere har også blitt håndtert svært profesjonelt, og dette har trolig bidratt til at konferansen har fått mer sponsorinntekter enn vi på forhånd hadde forutsett. Jeg gir Kongress og Kultur AS mine varmeste anbefalinger og ser frem til mer samarbeid om fremtidige konferanser i Bergen.

Ingfrid S. Haldorsen
Konferanseleder, Progress in Radiology 2018


“Takk for samarbeidet, dere er veldig trivelig å jobbe sammen med.

Veldig sjelden jeg har jobbet med noen som har så god kontroll.”

Kenneth Johansen

Meeting & event coordinator
Scandic Havet & Scandic Bodø


Den 30. Nordiske hydrologiske konferansen, NHC2018, ble arrangert i august 2018. Det var en stor glede for oss å invitere vann-interesserte forskere, studenter, beslutningstakere og forvaltere nettopp til Norge og Bergen. Arrangementskomiteen trengte en lokal aktør til å bidra med selve arrangementet. Derfor ble Bergen Kongress & Kultur AS engasjert allerede i planleggingsfasen.


Bergen Kongress & Kultur AS ordnet alt fra A til Å, raskt og pålitelig! De har gode verktøy og masse erfaring i å håndtere alt rundt et arrangement på en profesjonell måte. Både små og store spørsmål ble alltid besvart med et smil. Konferansen ble gjennomført knirkefritt, servicen var super og byen var fantastisk.

Tusen takk for flott samarbeid.”

Heidi Lee, NVE
På vegne av NHC2018-arrangementskomiteen